Om Oss

Over

Ansatte

Fordelt på

Land

Og over

Prosjekter

Om oss og Historie

AGTunnel er en anerkjent nordisk tunnel entreprenør med spesialisering innen vann- og frostsikring i både nye og eksisterende tunneler. AGTunnel ble startet av Are Oxholm 2016. AGTunnel står for anlegg, grunn og tunnel. Vi har opparbeidet oss en solid kompetansebase og lang erfaring som gjør oss til en pålitelig partner for både offentlige og private oppdragsgivere. Vår ekspertise innen tunnelsikring gjør at vi kan håndtere komplekse prosjekter med presisjon og kvalitet.

 Våre medarbeidere er vår største styrke. De besitter solid kompetanse og dedikasjon, og jobber målrettet for å sikre at våre prosjekter leveres til høyeste standard. Vi investerer kontinuerlig i opplæring og utvikling av vårt team for å opprettholde den høye standarden vi er kjent for.

Kundetilfredshet er en sentral del av vår forretningsfilosofi. Vi er forpliktet til å oppfylle våre kunders krav og forventninger, og jobber tett med dem gjennom hele prosessen for å sikre at resultatene møter deres behov. Gjennom å lytte til tilbakemeldinger og kontinuerlig forbedre våre tjenester, ønsker vi å bygge langsiktige relasjoner med våre kunder.

 Vi utforsker stadig nye metoder, teknologier og materialer for å forbedre effektiviteten og miljøvennligheten til våre prosjekter. Dette inkluderer bruk av bærekraftige materialer, energieffektive løsninger for redusert miljøpåvirkning.

Vi i AGTunnel har stor tro på firmaets fremtid og vårt mål er å bli den ledende aktøren innen tunnelsikring i Norge. Vi vil fortsette å investere i vår kompetanse, innovasjon, kundetilfredshet og bærekraft for å nå dette målet og opprettholde vår posisjon som en pålitelig og fremtidsrettet tunnel entreprenør.