top of page

Hjem  |  Om oss

Om oss

AGTunnel er en landsdekkende entreprenør med spisskompetanse innen tunnelsikring. Vi utfører vann- og frostsikring i både nye og eksisterende tunneler, for både offentlige og private oppdragsgivere. Nylig har vi også startet med tunneldriving, et stort og spennende steg i utviklingen for å styrke vår posisjon i markedet. 

Våre medarbeidere har solid kompetanse og lang erfaring, og er dermed vår største styrke. Våre medarbeidere jobber hardt og målrettet for å opprettholde god kvalitet på arbeidet som utføres.

Oppdragsgivere, både i offentlig og privat sektor kan være trygge på at vi oppfyller krav til kvalitet og utfører leveransen som avtalt. 

AGTunnel utvides i takt med etterspørselen på markedet og tilliten fra våre oppdragsgivere. Vi har stor tro på firmaets fremtid. Vårt mål er å bli ledende i Norge innen vårt satsningsområde.

Siden oppstartet i 2016 har AGTunnel vokst til om lag 100 ansatte, og omsatte i 2021 for i underkant av 200 millioner kroner. Forventet omsetning for 2022 er 300 millioner kroner.

Samarbeidspartnere

logo_pretec.png
logo_skumtech.png
Renta-logo.jpg
logo_funnemark.png
logo_amv.png
logo_haucon.png
logo_celsa.png
bottom of page