LNS Eiendom blir majoritetseier i AGTunnel

LNS Eiendom er morselskapet til LNS AS som har tunnel, masseflytting, gruvedrift og betong som sine forretningsområder. AGTunnel er en nordisk tunnelentreprenør som har spisskompetanse innen sikring. De utfører vann og frostsikring både i nye og eksisterende tunneler for sine oppdragsgivere.

– LNS vil som majoritetseier i AGTunnel styrke kapasiteten i våre tunnelprosjekter. Vi utfyller hverandre på en meget god måte. AGTunnel har over tid levert prosjekter med høy kvalitet og vi er svært fornøyde med at ledelsen fortsetter i selskapet. AGTunnel kommer til å bli viktig i LNS-konsernets videre satsing, sier konsernsjef i LNS, Frode Nilsen.

– Etter å ha forsterket AGTunnel de siste årene, er AGT nå perfekt posisjonert for veksten som vi nå opplever i markedet for vann- og frostsikring. Med en solid partner som LNS-konsernet, kan AGT vokse videre. LNS og AGT utfyller hverandre som hånd i hanske. Vi er derfor trygge på at vi har funnet den rette nye hovedeieren for AGT. Nedsalget i AGT betyr at W. Giertsen konsernet vil styrke sin satsing på sine øvrige forretningsområder, sier konsernsjef i W. Giertsen, Frank Mohn.

LNS Eiendoms kjøp av aksjemajoriteten i AGTunnel forutsetter Konkurransetilsynets godkjenning.

Kontaktpersoner:

Frode Nilsen
Konsernsjef LNS
frode.nilsen@lns.no
Tlf. 918 09 550 

Frank Mohn
Konsernsjef W. Giertsen
frank.mohn@giertsen.no
Tlf. 910 00 046