top of page

Hjem  |  Ledig stilling

Ledig stilling

Anleggsleder

AGTunnel AS ble etablert sommeren 2016 og er et selskap i vekst. AGTunnel er en landsdekkende entreprenør med spisskompetanse innen tunnelsikring. Vi utfører vann- og frostsikring i både nye og eksisterende tunneler.

AGTunnel søker anleggsleder med erfaring fra tunnelarbeid og vann- og frostsikring.  Som anleggsleder hos oss får du mulighet til å arbeide med spennende prosjekter innen tunnelsikring. Du må trives i en hektisk og variert hverdag med mye reising.

Som anleggsleder har du det overordnende ansvaret for gjennomføringen av prosjekt i henhold til kontrakt og beskrivelse fra byggherre, samt våre rutiner og retningslinjer. Anleggsleder skal lede og administrere anlegget ved å planlegge, koordinere og kontrollere prosjektet fra begynnelse til slutt.

Anleggslederens arbeidsoppgaver inkluderer bl.a. følgende: 

  • Skape god drift og produksjon på anleggsplassen 

  • Planlegge og tilrettelegge arbeidet 

  • Oppfølging av kontrakt, økonomi og framdrift 

  • Kontakt med kunde/byggherre, leverandører og UE. 

  • Kvalitetssikring av leveransen og etterlevelse av HMS regelverk på prosjektet. 

  • Sørge for en god og sikker gjennomføring av prosjektet, og bidra til at prosjektet når sine mål og at kundens forventninger blir innfridd.

 

Vi søker deg som:
Har høyere formell kompetanse eller relevant arbeidserfaring som kan kompensere for dette.

Personlige egenskaper:
Stillingen ønskes besatt av en selvstendig, strukturert og handlekraftig person med god gjennomføringsevne. Du har gode lederegenskaper med evne til å involvere og engasjere. Du er en omgjengelig person med gode kommunikasjon- og samarbeidsevner. Vi forutsetter gode norsk og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr en spennende stilling i en bedrift med godt arbeidsmiljø. Du vil arbeide selvstendig med varierte og utfordrende oppgaver med god mulighet til å påvirke egen arbeidsdag. Vi tilbyr gode og konkurransedyktige betingelser. 

Søk på stillingen
Send søknad og CV på e-post til post@agtunnel.no

Ved evt. spørsmål kontakt Are Oxholm, tlf. 936 96 076

bottom of page